CCSK_logo

Cornish Crabber Schippers Kring

CCSK_logo
Home Vereniging Foto's Activiteiten Schepen Voor leden Links Zoeken


Agenda 2017
Filmpje
Bouwtekening zeilklomp
Foto's
Wedstrijduitslagen 

Agenda 2017


4 februari 2017

Winterreünie en Algemene Leden Vergadering

De locatie is deze keer Botteermuseumwerf "De Hellege" in Elburg.

Ontvangst met koffie of thee met iets lekkers is om 09:30 uur.
de rest van het programma staat hier.


 

25 tm 28 mei 2017

Voorjaarsreünie

Deze keer in Noordholland, Op en rond het Markermeer.
Paard

Het programma staat hier.


juni 2017

Sail Den Helder en Wad Experience 2017

Op 22-23-24 en 25 juni 2017 vindt Sail Den Helder plaats.
Het bestuur heeft contact met de organisatie van dit nautisch evenement, waarbij de gedachte is om het ene met het andere te combineren, te weten:
Een tweede Wadexperience en deelname aan Sail Den Helder. We hebben mooie ervaringen opgedaan met de eerste Wadexperience.
Dit was een evenement dat naar meer smaakte. En verder sluit het ook mooi aan bij het verlangen van leden om onbekende wateren te bevaren, ervaringen op te doen met je schip waarbij enige coaching aanwezig is.
Tijdens Sail Den Helder zijn er veel hele mooie schepen, varend en in de haven, te zien in een feestelijke ambiance. Op een aantal dagen kunnen wij, de CCSK, deelnemen aan deze maritieme bijeenkomst. (www.saildenhelder.nl). De organisatie regelt voor ons dan ligplaatsen bij de schepen die vallen onder “varend erfgoed”. Het idee is om in Den Oever te verzamelen en deel te nemen aan de Pré-Sail . Er verzamelt zich daar dan ook een Bottervloot, waarmee we kunnen opvaren.
De planning is:
Donderdag 22 juni varen van Den Oever naar Den Helder.
Vervolgens 2 nachten in Den Helder (22-24 juni).
Afvaart op de 24e.
Beide evenementen, de Wadexperience en Sail zijn mogelijk te combineren: De vraag is wel in welke volgorde: eerst Wadexperience en dan Sail, of omgekeerd. Op de Winterreünie kunnen we dit hele idee bespreken en verder uitwerken.
Willem Froeling is de coördinator. Nadere informatie kan dan ook bij hem ingewonnen worden en ideeën zijn natuurlijk ook welkom.

Kijk op de facebook pagina voor meer en de meest recente informatie.

 

25 - 27 augustus 2017

Zomerreünie

Deze keer in nabij Staveren.

Verzamelen op vrijdagmiddag/avond,  maar uiterlijk op zaterdag om 09.30 uur. Om 10.00 uur palaver, waarna er wordt gevaren.
Via de groepsApp 'Zomerreünie 2017' wordt op woensdag of donderdag voorafgaande gecommuniceerd of we in een binnen- of buitenhaven verzamelen, een en ander afhankelijk van het weer.
Zaterdag rond 17.00 uur wordt er geborreld , wat vloeibaar overgaat in een gezamenlijk avondeten ergens op de wal.
Zondagochtend is er afsluitend palaver onder het genot van, door u zelf gebrouwen, koffie/thee. Of er daarna nog gemeenschappelijk gevaren wordt hangt van de deelnemers zelf af. Sommige hebben misschien een wat langere thuisreis en vertrekken tijdig, andere juist niet.

Zie het programma

 

23 - 24 september 2017

Herfstreünie

Zoals gebruikelijk wordt het programma en de lokatie (in de buurt van Heeg/Heech) pas op het laatste moment bekend gemaakt.

Dit jaar is de start op de Rakkenpolle bij Heech, waar bij de koffie met de dan aanwezigen de verdere plannen besproken worden.
Voor meer info zie ook de facebook groep en na opgeven bij Siebren de groepsApp.

webmaster@cornishcrabber.nl